keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Tyhmät ihmiset

No ihan oikeesti.. Krey, se on kyllä aina ollu vähä sellainen spessumpi tapaus.. No jooo o, on on ne kaikki, mut kaikilla ei oo samanlaisia simmuja ollu syntymästä asti, että niitä ois eläinlääkärikin ihmetelly.. Siitähän se nimensäkin sai. Krey.. Sillä on sellaset ihmeellisen harmaat mustuaiset.. Näyttää usein, niinku sillä olis sellanen hullunkiilto simmuissa, vaikka kovastikkin rauhallinen kaveri aina onkin. Ja näkeekin se, ainakaan ei oo havaittu mittää sokkeen tai ees huononäkösen oiretta..

No niin, se siis tuossa poiki jokunen päivä sitten.. Lehmän ura Oikkupeikolla alko oikein mutkattomasti, se on niin ihanan huoleton hulda. Ainoo, mikä siinä ei oikein mee meidän kummankaan mielestä sillee  niinku pitäs, on robsulta poismeno... Kyllä se päätään puistelee, tuossa videollakin. Miten on täytyny olla tyhmä ihminen, kuka on näin hankalan robotilta poismenon keksiny.. Ei se ensimmäinen kerta ole, että sieltä jotakuta pakitellaan pois, vaan on ne kerrasta oivaltanu miten poistutaan, on tarvinnu vaa näyttää.. Vaa tämä.. Se oikeesti luulee vissii poismenotavan olevan sellainen, jota kaikki käyttää.. Ettäkö kaikki vetelis uukäännöstä siinä ja sitte pakittelis pois!? Kahtos vähän, miten ne muut toimii.. Ni ei tarvihteis meidän ihmisten tyhmyyden piikkiin laittaa kulkureittien toimivuutta, tai siis sen toimimattomuutta..

Krey on ollu niin ihmeellisen innokas robsuiliija, etten ole kertakaikkiaan ennättäny paikalle, ku se on sieltä venkuloinu lähteä.. Tänää melkein kerkesin, kameran sitte kaivoin, ku tajusin, et peli on jo menetetty.. Niin taas pyöritteli päätään, käänty ja peruutti pois...

Voi meitä tyhmiä ihmisiä...

https://youtu.be/PO_XNIx96gc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti