keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lempinimiä lempilehmillä...

Kaikilla eläimillä on nimi, tottakai. Mutta meikäläinen ku on tällanen, niin tulee aina kaikenlaisia "työnimiä" tosi monellekkin lehmäselle.. Esittelempä teille muutamia, historian kera...

Feikkifrendi...

Se oli sitä aikaa, kun en tosiaan tunnistanu oikein yhtään lehmää. Luulin tunnistavani.. Yksi lehmä oli alku aikaan aina hupattelemassa mun kans tosi mielellään.. Se oli mustavalkea.. (ja niitä on tuolla aikas monta) Luulin, että se on se sama lehmä, kun aina tuli siihen kaveeraamaan, mutta hiffasin erehtyväni, kun tuo Feikkifrendiksi ristitty lehmä ei ollutkaan aina niin vilpittömän ystävällinen, kuin se "oikea ystävä", joka oli aina niin kiltti.. Feikkifrendi kun tuppasi jossain vaiheessa siinä rapsuttelua saamaan hepulin, ja villiinty sitte sen verran, että aina säikähin.. Siitä tuli siis feikkifrendi, kun en sen virallista nimeä tietäny.. Se oikee frendi on Dalmeisson.. Eikä senkään oikee nimi oo Dalmeisson, muttaku se on ihan dalmaatialaisen värinen.. Enkä yhtään ymmärrä miten ne on voinu koskaa Feikkifrendin kans mennä sekaluutta, nehän on AIVAN ERI NÄKÖSET!!


Jätti

On silläki oikee nimi.. Ensinnä se on niin valtavan järkyttävän kokonen, ettei mitään järkeä.. Joten se on Jätti muiden rinnalla.. Sen oikeesta nimestä tulee mieleen lähinnä ketsuppi, joten on sitä kyllä haintsiketsupiksikin tullu sanottua.. Nykysellään vaan jätti tai joskus harvakseltaan femmatissi (lomittaja tuntee sen helpoiten siitä).. Sillä on viisi vedintä..

Jätti


Anarkistihutkula

Tää tupsahti tossa itsenäisyyspäivän tietämillä... Anarkistihutkula oli just lypsyhommia opettelemassa, ja tuntu, ettei niin kovasti voi mikkään eläin vastustaa tätä hommaa. Aika itepäinen ja luonteikas se toki oli jo ennen lypsyhommiakin, mutta että niin hankala... Pääsääntösesti hiehot oppii lypsylle tosi helposti ja noppeesti.. Vaan ei tämä. Kuuntelin siinä radioo samalla, ku Anarkisti oli lypsyllä riehaamassa.. Ihan mieletön hihhulointi päällä.. Radiossa oli samaan aikaan haastattelussa joku anarkisti.. Joka kuvaili omaa aatettaan, sitä, että tää systeemi sucks ja sillee.. Alko jotenkin ihan hymyilyttää siinä kuunnellessa, ku kahteli hutkulan riekkumista.. Jotain samaa tässä niinku oli.. Jonkun täytyy vastustaa tätäkin systeemiä. Niimpä se alko kulkee Anarkistihutkulan nimellä... Käy tätänykyä muuten mallikkaasti lypsyllä, joskus vähän sorkka heilahtaa, jos on huono päivä..

Anarkistihutkula ja Jätti


Poni

Minusta se muistuttaa pään piirteiltä hyvin paljon New forestin ponia.. Kertakaikkiaan. Ja se vaan jäi sitten elämään nimenä.. Innahan sen oikea nimi on, mutta ponina kulkee... Se poiki tuossa jokin aika sitten.. Kaunis lehmänpentunen tupsahti maailmaan.. Nimeksi oli ihan pakko antaa mylittleponi.. Vaan on silläkin pentusella jo "työnimi"... Poninpentunen.. On muuten melkoisen eläväinen otus luonteeltaan..
Poni oikealla


Möhkö

Möhkö on sellainen "sotanorsu", että muistuttaa lähinnä möhköfanttia.. Sen olemus on niin muhkea, että vetoaa meikäläiseen. Sen pitäisi poikia tuossa parin kuukauden kuluttua, joten koko tulee tuskin pienenemään ainakaan..
Möhkö

Kaikella rakkaudella noita nimiä vain tupsahtelee mieleen.. <3

1 kommentti: