lauantai 25. huhtikuuta 2015

Lehmät vie ja mie vikisen..

Aaah, köllötelen paljussa kaikessa ihanuudessa ja mahtavassa olotilassa.. Ei soittele robotti, ei huolen häivää.. Eihän?

Siinä lintujen livertelyä kuunnellessa jostain kantautuu niin omituinen ääni.. Jäädään kuulostelemaan hupatuksen lomassa.. Mikä ihme se on.. Kuuluuko navetasta vai mistä ihmeestä... Koirat alkaa haukkua, ja ääni vaan kuuluu ja kuuluu.. Pittäähän se lähteä asia selvittämän. Joltain lehmältä se kovasti ehkä kuulostaa, ja jos se on lehmä, ei sillä todellakaan ole kaikki hyvin...

Se siitä paljussa loikoilusta...

Eikun pesulle ja vaatetta niskaan, kohti navettaa... Matkalla tajuan koirienkin haukkuvan navettaan päin.. Mitä ihmettä siellä tapahtuu!?

Äkkisestään ei näy mitään poikkeavaa. Ääni kuuluu edelleen, se on joku asukki.. Lähden lompsuttelemaan ruokintapöytää ja tunnistan kuka siellä kiljuu niinku päätä leikattais.. Lila... Ei sillä mitään hätää ole, tai sillee silminnähden on ihan terveen näköinen. Ainoa ilmeisen SUURI ongelma on, että tuolla toisella puolen on jotain häppeninkiä.. Nakkelen evästä eteen, että ollaan nyt hiljaa ja tyytyväisiä. Ei täällä mitään hätää ole missään.

Bongaan lehmien puolelta sellaisen eläimen, jonka ei kuulusi siellä olla. Kulta on jollain opin muuttanu paikkansa takakierrosta lehmien puolelle.. Ja on levoton. Levoton on myös Kara siellä takakierrossa.. Puskee muita aivan hermoromahtaneena, ilmeisesti ottaa kovasti päähän, ku Kulta pääs livahtaa toiselle puolen aitaa...

Että se siitä saunomisesta ja paljussa loikoilusta..Yleensä se on robotti, joka juoksuttaa.. Tälläerää se myöhästy noin puolella tunnilla..

Tätähän tämä, lehmät määrää suunnan olkoon arki tai pyhä, aamu tai ilta... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti